En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belirli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) sınırlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Ankara Yangın Bapsı temizlemek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile ait merak ettikleri tüm mevzular karşı veri sahibi olabilirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın elverişli standartlara ve yönetmeliklere amelî olup olmadığını tayin etmek sinein kimlik ve sertifikalar muayene edilmelidir.

ürkü bar sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili pozisyon simultane kapının olabilir olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

İnternet Sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz adida sıralanan fakatçlarla Groupe SEB aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine amelî olarak medarımaişetlenebilecektir:

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre mukannen yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa bile yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Yangın Kapısı Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page